ASL1

گوناگون

ASL1

گوناگون

آموزش تهیه زولبیا-2


آموزش تهیه زولبیا-2


مجموعه : خوراکیهای ( اصل وان )بخش شیرینی و دسر

طرز تهیه زولبیا



  

 

زولبیا

 

آرد 1 لیوان  .  شکر 1 قاشق غذاخوری  .  نشاسته 2 قاشق غذاخوری  .  ماست 2 قاشق غذاخوری

روغن 2 قاشق چایخوری .  پودر خمیر مایه 1 قاشق چایخوری  .  آب ولرم 3/4 لیوان  .  زعفران مقداری

 

شربت زولبیا

 

شکر 2 لیوان . آب 1 لیوان . گلاب 1/4 لیوان . زعفران دمکرده 2 قاشق غذاخوری . آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

زولبیا بامیه

 

طرز تهیه شربت زولبیا : آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید.

 

زولبیا بامیه

 

طرز تهیه : خمیر مایه ، شکر و آب ولرم را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری استراحت دهید.

 

داخل کاسه دیگری مواد خشک ( آرد ، مقداری زعفران سائیده ، نشاسته ) را با هم مخلوط کنید ( بهتر است از نشاسته ذرت استفاده کنید اما اگر در دسترس نداشتید میتوانید از نشاسته گندم هم استفاده نمایید ، همچنین پیشنهاد میشود نصف قاشق چایخوری پودر هل به مواد اضافه کنید ).

 

زولبیا بامیه

 

ماست و خمیر مایه را به مواد خشک اضافه و مخلوط کنید تا حدی که مواد یکدست شوند ، روی کاسه را بپوشانید و در جای گرمی به مدت 30 دقیقه استراحت دهید.

 

پس از این مدت زمان 2 قاشق چایخوری روغن را به مایه زولبیا اضافه و مخلوط کنید سپس مایه زولبیا را داخل قیف مخصوص بریزید ( اگر قیف مخصوص در دسترس ندارید میتوانید مایه زولبیا را داخل ظرف خالی سُس بریزید ).

 

زولبیا بامیه

 

داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شد سپس با استفاده از قیف شکل های درهم و دایره ای ایجاد کنید ، پس از اینکه زولبیا سرخ شد سریع داخل شربت قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند.

 

نکته ها : در زمان ریختن زولبیا داخل شربت دمای شربت باید گرم باشد ( شربت داغ باشد اما تا حدی که دست را نسوزاند ).







منبع:ایرانکوک


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.