ASL1

گوناگون

ASL1

گوناگون

چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟ (گوجه فرنگی)



 

               چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟

 

           گوجه فرنگی

 

             

    


  


   گوجه فرنگی
اگر می‌خواهید پوست گوجه‌فرنگی‌هایتان را قبل از انجماد بگیرید خیلی ساده آنها را یک دقیقه در آب‌جوش بیندازید. پوست آنها به آسانی کنده خواهد شد. بعد بگذارید حدود ده دقیقه بمانند تا خنک شوند. اگر می‌خواهید گوجه‌فرنگی‌ها با‌ پوست باشند تنها آنها را با آب سرد بشویید. گوجه‌فرنگی‌های پوست گرفته یا بدون پوست را در یک سینی پهن کنید و مدت 45 دقیقه در فریزر قرار دهید. آنها در یک فریزر استاندارد به مدت سه ماه سالم خواهند ماند و کلیه مواد غذایی خود را حفظ خواهند کرد.


   

موضوعات مرتبط:

چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟  چغندر

چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟  بروکلی و انواع کلم ها

چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟  هویج

چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟  لوبیا سبز

چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟  فلفل

چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟  اسفناج









منبع:بیتوته
  

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.