ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مجموعه : خوراکیهای ( اصل وان )بخش آشپزی
در این بخش از سایت اصل وان طرز تهیه آش رشته را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
آش رشته از معروف ترین آشهای ایرانی است. آش رشته یکی از معروف ترین و متداول ترین آش های بومی ماست که در کشورهای همسایه نیز با اندکی تفاوت طبخ می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم.
آش رشته,آش رشته با سبزی خشک,طرز تهیه آش رشته,آش رشته خوشمزه,دستور پخت آش رشته,آش رشته طرز تهیه,طرز پخت آش رشته,آموزش پخت آش رشته,آموزش تهیه آش رشته,اش رشته,آش,انواع آش,حلیم,انواع حلیم,آموزش پخت آش
طرز تهیه آش رشته
مواد لازم ( برای 4 نفر ) :
رشته مخصوص آش |
400 گرم |
سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز ) |
1 کیلو |
نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) |
450 گرم |
نعناع خشک |
4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم |
پیاز متوسط |
4 عدد |
کشک ساییده غلیظ |
2 لیوان |
آرد |
2 قاشق |
روغن |
به میزان لازم |
نمک و فلفل |
به مقدار کافی |
طرز تهیه:
حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سپس
آنها را با پیاز سرخ کرده ( که ممکن است کمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می
گذاریم کاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده
می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در
کمی آب سرد حل می کنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم. سعی کنید نمک را با احتیاط در آش بریزید، چون کشک اصولاً شور است. بعد آش
را از روی شعله بر می داریم و با کشک مخلوط می کنیم . سپس در سوپخوری می
ریزیم و روی آن را با کمی کشک ساده و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ ( و در
صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می کنیم .
نکات مورد توجه:
1) اگر کشک به آش می زنید نمک نریزید و اگر دوغ می ریزید به میزان لازم نمک بزنید.
2) برای خوش رنگ شدن رشته آش، زردچوبه را همراه پیاز داغ به آش بیفزایید.
3) آشی که می خواهید دوغ بزنید سفت برداشته و اگر کشک می زنید شل تر بردارید.
4) اگر اسفناج در بازار نیست از برگ چغندر استفاده کنید.
5) نعنا داغ را با روغن مایع تهیه نکنید چون وا می رود.
6) برای تهیه کشک زرد، کشک را با زعفران و آب بجوشانید.
7) تزیین کشک را با کیسه فریزر مثلثی شکل انجام دهید.
8) آش را می توانید با کشک زرد و سفید، نعنا داغ و لوبیا چیتی تزیین کنید.
امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.