ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
*** مجموعه : خانه وخانواده ( اصل وان )بخش مهارتهای خانه داری ***
هویج
هویج
سطح
بیرونی هویجها را با چاقوی تیز بتراشید و با آب سرد بشویید. بعد آنها را
داخل آب در حال جوش قرار دهید. این عمل باید برای هویجهای حلقهحلقه شده
دو دقیقه و برای هویجهای درسته پنج دقیقه طول بکشد. آنها را آبکش و به مدت
یک دقیقه زیر جریان آب سرد بگیرید و هویجها را خشک کنید. سپس آنها را در
ظروف مخصوص یا کیسه فریزر قرار دهید و نام ماده غذایی و تاریخ شروع انجماد
را روی آن بچسبانید. در این حالت هویجها به مدت سه ماه بدون اینکه خواص
خود را از دست بدهند سالم خواهند ماند.
موضوعات مرتبط:
منبع:بیتوته