ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد لازم:
گوشت مغز ران بدون استخوان 250 گرم - هویج 2 عدد متوسط - سیب زمینی 3 یا 4 عدد کوچک - فلفل سبز دلمه ای یک عدد متوسط - پیاز ریز متوسط سفید 5 عدد - لوبیا چیتی 2/1 پیمانه - رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری سرصاف - آرد یک قاشق مرباخوری - نمک وفلفل وزردچوبه به مقدار لازم *
طرز تهیه:
1- گوشت را به قطعات درشت (به اندازه یک گردو) خرد کنید و آن را بشویید و با مقدار کمی روغن سرخ نمایید تا آب گوشت کشیده شود. به آن رب و زردچوبه را اضافه کنید و مقدار کمی تفت دهید.
2- لوبیا و هویج حلقه شده را به گوشت اضافه کنید و با مقدار کمی آب بگذارید بپزد. در ساعت آخر طبخ راگو، سیب زمینی، پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را همراه نمک وفلفل به راگو اضافه کنید.
3- اگر راگو غلیظ نبود، آرد را با کمی کره سرخ کنید و آخر کار روی راگو بریزید و بگذارید دو سه جوش دیگر بزند. مراقب باشید که گوشت و سبزیجات در عین پختگی له نشوند و شکل خود را از دست ندهند./ن-ج