ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
اگر می خواهید یکی کباب کوبیده خوش طعم و عالی درست کنید فقط کافی
است این نکات را رعایت کنید تا کبابی مانند کباب های رستوران ها داشته
باشید.
درست کردن کباب کوبیده فوت و فن ساده ای دارد. در این مقاله فوت و فن درست کردن یک کباب رستورانی را به شما آموزش می دهیم.
برای یک کباب کوبیده خوش طعم دو سوم گوشت دندهی گوسفندی و یک سوم گوساله استفاده کنید
به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدودا سه تا پیاز متوسط می شود
را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب می
شود.
حسابی ورز بدهید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن در یخچال بگذارید.
حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ شود.
اگر سیخ هایتان نو هستند یکبار خالی روی آتش بگذارید .
برای سیخ کشیدن کباب کنار دستتان کاسهی آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشد اینکار کمک می کند که کباب به سیخ بچسبد.
به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی زخم گوشت را بگیرد و کمی زعفران
بزنید ، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زردچوبه جدأ خودداری کنید.
جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب می شود ، تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب می شود.
به اندازهی یک پرتقال گوشت بردارید و به سیخ بکشید ابتدا و انتهای سیخ را خوب بچسبانید.
منبع:بیتوته