ASL1

گوناگون

ASL1

گوناگون

نکاتی برای پخت یک کباب خوش طعم

نکاتی برای پخت یک کباب خوش طعم

مجموعه: نکات مهم آشپزی

اصل وان


نحوه پخت کباب,طرز پخت کباب


  



نحوه پخت کباب,طرز پخت کباب


اگر می خواهید یکی کباب کوبیده خوش طعم و عالی درست کنید فقط کافی است این نکات را رعایت کنید تا کبابی مانند کباب های رستوران ها داشته باشید.

درست کردن کباب کوبیده فوت و فن ساده ای دارد. در این مقاله فوت و فن درست کردن یک کباب رستورانی را به شما آموزش می دهیم.

برای یک کباب کوبیده خوش طعم دو سوم گوشت دنده‌ی گوسفندی و یک سوم گوساله استفاده کنید

به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدودا سه تا پیاز متوسط می شود را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب می شود.

حسابی ورز بدهید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن در یخچال بگذارید.

حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ شود.

اگر سیخ هایتان نو هستند یکبار خالی روی آتش بگذارید .

برای سیخ کشیدن کباب کنار دستتان کاسه‌ی آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشد اینکار کمک می کند که کباب به سیخ بچسبد.

به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی زخم گوشت را بگیرد و کمی زعفران بزنید ، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زردچوبه جدأ خودداری کنید.

جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب می شود ، تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب می شود.

به اندازه‌ی یک پرتقال گوشت بردارید و به سیخ بکشید ابتدا و انتهای سیخ را خوب بچسبانید.

asl1.ir

 

 


منبع:بیتوته

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.