ASL1

گوناگون

ASL1

گوناگون

دلمه کاهو، دلمه کاهو و ماهی

دلمه کاهو، دلمه کاهو و ماهی

مجموعه: خوراکیهای (اصل وان)وان بخش آشپزی

http://cdn.akairan.com/akairan/user/10/2015561193330a.jpg



 

 در این بخش طرز تهیه دلمه کاهو را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

http://cdn.akairan.com/akairan/user/10/2015561193330a.jpg





طرز تهیه دلمه کاهو

مواد لازم دلمه کاهو و ماهی:


ماهی از هر نوع که دوست دارید

نیم کیلوگرم

100 گرم / 100 کالری  

برگ تازه کاهو

حدود 24 عدد

100 گرم / 17 کالری

برنج

یک پیمانه، نیم پز شده

100 گرم / 360 کالری

پیاز

یک عدد، رنده شده

100 گرم / 5 کالری

پودر سیر

مقداری

100 گرم / 246 کالری

کرفس

4 تا 5 شاخه، خرد شده

100 گرم / 13 کالری

فلفل قرمز

مقداری

100 گرم / 22 کالری

گوجه فرنگی

مقداری، پوست کنده و کاملا خرد شده

100 گرم / 15 کالری

مارگارین

3 قاشق سوپ خوری

100 گرم / 850 کالری

رب گوجه فرنگی

به مقدار لازم

100 گرم / 76 کالری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

100 گرم / 0 کالری



طرز تهیه دلمه کاهو و ماهی :


*. تیغ و استخوان های ماهی را جدا کرده و ماهی را به قطعات ریز در آورید.

*. برگ های کاهو را مدتی در آب جوش قرار دهید سپس از آب بیرون آورید.

*. قطعات ریز ماهی را با برنج، پودر سیر، پیاز، کرفس، فلفل قرمز و گوجه فرنگی مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید.

*. درون هر یک از برگ های کاهو، مقداری از مخلوط را ریخته و آن را بپیچید.

*. دلمه ها را به ردیف، درون قابلمه بچینید و روی آن ها مارگارین بریزید و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به آن ها بیافزایید.

*. در قابلمه را گذاشته و بگذارید با حرارت کم، حدود نیم ساعت بپزند.

 


خواص کاهو :


*. کاهو گیاهی است یک ساله و دارای برگ های پهن و دراز و سبز، با طعم کمی شیرین. کاهو موجب افزایش گلبول های قرمز خون شده و آهن موجود در آن برای درمان کم خونی مفید است؛ از همین رو در گونه ها، سرخی مطلوب پدید می آورد و اعصاب را منظم می کند و بر قدرت بینایی می افزاید.

 

 امیدواریم با تهیه این دلمه خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

asl1.ir


نـوش جان 

منبع:آکاایران

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.