ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
در این بخش طرز تهیه دلمه کاهو را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
طرز تهیه دلمه کاهو
مواد لازم دلمه کاهو و ماهی:
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
ماهی از هر نوع که دوست دارید |
نیم کیلوگرم |
100 گرم / 100 کالری |
برگ تازه کاهو |
حدود 24 عدد |
100 گرم / 17 کالری |
برنج |
یک پیمانه، نیم پز شده |
100 گرم / 360 کالری |
پیاز |
یک عدد، رنده شده |
100 گرم / 5 کالری |
پودر سیر |
مقداری |
100 گرم / 246 کالری |
کرفس |
4 تا 5 شاخه، خرد شده |
100 گرم / 13 کالری |
فلفل قرمز |
مقداری |
100 گرم / 22 کالری |
گوجه فرنگی |
مقداری، پوست کنده و کاملا خرد شده |
100 گرم / 15 کالری |
مارگارین |
3 قاشق سوپ خوری |
100 گرم / 850 کالری |
رب گوجه فرنگی |
به مقدار لازم |
100 گرم / 76 کالری |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
100 گرم / 0 کالری |
طرز تهیه دلمه کاهو و ماهی :
*. تیغ و استخوان های ماهی را جدا کرده و ماهی را به قطعات ریز در آورید.
*. برگ های کاهو را مدتی در آب جوش قرار دهید سپس از آب بیرون آورید.
*. قطعات ریز ماهی را با برنج، پودر سیر، پیاز، کرفس، فلفل قرمز و گوجه فرنگی مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید.
*. درون هر یک از برگ های کاهو، مقداری از مخلوط را ریخته و آن را بپیچید.
*. دلمه ها را به ردیف، درون قابلمه بچینید و روی آن ها مارگارین بریزید و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به آن ها بیافزایید.
*. در قابلمه را گذاشته و بگذارید با حرارت کم، حدود نیم ساعت بپزند.
خواص کاهو :
*. کاهو گیاهی است یک ساله و دارای برگ های پهن و دراز و سبز، با طعم کمی شیرین. کاهو موجب افزایش گلبول های قرمز خون شده و آهن موجود در آن برای درمان کم خونی مفید است؛ از همین رو در گونه ها، سرخی مطلوب پدید می آورد و اعصاب را منظم می کند و بر قدرت بینایی می افزاید.
امیدواریم با تهیه این دلمه خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
نـوش جان
منبع:آکاایران