ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد | 700 گرم |
تخم مرغ | دو عدد |
ماست | دو قاشق غذاخوری |
خامه | دو قاشق غذاخوری |
شیر | 250 میلی لیتر |
کره ذوب شده | 100 گرم |
نمک | یک قاشق چایخوری |
شکر | 40 گرم |
بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
مواد لازم برای داخل کیک:
سیب زمینی پخته شده | یک کیلو گرم |
جعفری خرد شده | نصف لیوان |
پیازچه خرد شده | یک سوم لیوان |
پنیر لبنه، کره و خردل ملایم | از هرکدام دو قاشق غذاخوری |
کاری، نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر | از هرکدام یک قاشق چایخوری |
روش تهیه:
برای
تهیه خمیر ابتدا آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و کنار می
گذاریم. بقیه مواد خمیر را در کاسهای گود با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم،
سپس آرد را اضافه کرده و همه مواد را با هم ورز میدهیم تا خمیر لطیفی
بدست بیاید. روی خمیر حوله کشیده و نیم ساعت به آن استراحت می دهیم.
سیب زمینی های پخته را رنده کرده و در کاسهای گود تمامی مواد وسط خمیر را با هم مخلوط می کنیم.
دو
سوم خمیر را به قطر نیم سانتیمتر پهن می کنیم. قالب مورد نظر را چرب کرده و
خمیر را روی کف و دیوارههای آن می اندازیم، مواد سیبزمینی را داخل خمیر
قرار داده، باقیمانده خمیر را روی آن پهن میکنیم و با چنگال چند حفره
رویش ایجاد می کنیم.
قالب را 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل
با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم قرار میدهیم و پس از این مدت
قالب را برگردانده، روی کیک را با زرده تخممرغ و زعفران زرین میکنیم و
دوباره 30 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا طلایی شود.
منبع :بیتوته