سس قارچ و خامه با موسیر
مجموعه : خوراکیهای( اصل وان )بخش تهیه سس

• زمان تهیه: 25 دقیقه
مواد لازم
• 200 گرم قارچ حلقه یا خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری آب
• 1/3 پیمانه خامه
• 2 قاشق چایخوری آرد
• 2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزای رنده شده
• نصف پیمانه موسیر خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
1. برای تهیه سس قارچ و خامه با موسیر، ابتدا قارچ را در یک تابه روی حرارت متوسط قراردهید و کمی آب اضافه کنید تا بپزد.
2. گاهی آن را هم بزنید تا زمانی که آب تبخیر شود (حدود 5 دقیقه).
3. در یک کاسه، خامه و آرد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و به قارچ اضافه کنید.
4. پنیر، موسیر، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط قارچ اضافه کنید، حدود 7 دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود.
www.asl1.ir
منبع:برترینها