ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
تحقیقات زیادی درباره سیب انجام شده است که نتایج آن بر مفید بودن این میوه برای سلامت بدن تأکید میکند. در این مطلب به بخشی از خواص سیب اشاره شده است.
نتایج بررسی ها نشان می دهد، مصرف سیب قبل از هر وعده غذایی باعث می شود میزان مصرف غذا ۱۵درصد کاهش پیدا کند و این امر در کاهش وزن تأثیرگذار است.
سیب به طور چشمگیری میزان باکتری های روده بزرگ را کاهش می دهد، در نتیجه برای سلامت سیستم گوارش مفید است.
فیتونیوترینت موجود در آن، خطر بروز آسم و سرطان ریه را کاهش می دهد.