ASL1

گوناگون

ASL1

گوناگون

طرزتهیه کوکی شکلاتی ترک‌خورده

کوکی شکلاتی ترک‌خورده


مجموعه : خوراکیهای ( اصل وان )بخش شیرینی و دسر


 این شیرینی ها برای عید عالی‌ هستند + تصاویر


 

مواد لازم

• کره: 4 قاشق غذاخوری (56 گرم)
• شکلات تلخ و شیرین: 8 اونس (230 گرم)
• شکر: یک‌دوم فنجان (100 گرم)
• تخم‌مرغ: 2عدد
• وانیل: 2 قاشق چای‌خوری
• آرد: یک‌دوم فنجان (195 گرم)
• نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
• بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
• پودرقند: یک فنجان (110 گرم)

روش تهیه

1. در یک کاسه شکلات‌ها و کره را ریخته و روی بخارآب، مواد را آب کرده و با هم مخلوط می‌کنیم سپس آن‌ را از روی بخار برداشته می‌گذاریم در دمای اتاق خنک شود.

2. در مخلوط‌کن تخم‌مرغ‌ها و شکر را ریخته و هم می‌زنیم تا زمانی که سفید و یکدست شوند (3 تا 5 دقیقه) سپس وانیل را اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم.

3. شکلات‌ها را به مایه درون مخلوط‌کن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

4. در یک کاسه مواد خشک (آرد، نمک و بیکینگ‌پودر) را با هم مخلوط کرده و داخل مخلوط‌کن ریخته و با بقیه مواد داخل آن مخلوط می‌کنیم.
5. مواد را درون کاسه‌ای ریخته، روی آن را با سلفون می‌پوشانیم و درون یخچال می‌گذاریم (2 تا 3 ساعت).

6. فر را روشن کرده و دردمای 325 درجه فارنهایت (165 درجه سانتی‌گراد) قرار می‌دهیم.

7. مواد را از یخچال درآورده و با یک اسکوپ بستنی یا قاشق، مقداری از مواد را برداشته برکف دست می‌گذاریم و بین 2 دست کاملا گرد می‌کنیم (به اندازه توپ پینگ‌پنگ) و درون پودرقند انداخته و می‌چرخانیم تا پودرقند به تمام نقاط توپ شکلاتی چسبیده شود.

8. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و توپ‌های شکلاتی را با فاصله درون آن گذاشته و به مدت 8 تا 10 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم.

9. زمانی که توپ‌های شکلاتی ترک خوردند و شکلات داخلی آن‌ها نمایان شد می‌توانید سینی را از فر در بیاورید.





منبع:پرشین وی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.