ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد لازم
• کره: 4 قاشق غذاخوری (56 گرم)
• شکلات تلخ و شیرین: 8 اونس (230 گرم)
• شکر: یکدوم فنجان (100 گرم)
• تخممرغ: 2عدد
• وانیل: 2 قاشق چایخوری
• آرد: یکدوم فنجان (195 گرم)
• نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
• بیکینگپودر: یکدوم قاشق چایخوری
• پودرقند: یک فنجان (110 گرم)
روش تهیه
1. در یک کاسه شکلاتها و کره را ریخته و روی بخارآب، مواد را آب کرده و با هم مخلوط میکنیم سپس آن را از روی بخار برداشته میگذاریم در دمای اتاق خنک شود.
2. در مخلوطکن تخممرغها و شکر را ریخته و هم میزنیم تا زمانی که سفید و یکدست شوند (3 تا 5 دقیقه) سپس وانیل را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم.
3. شکلاتها را به مایه درون مخلوطکن اضافه کرده و هم میزنیم.
4. در یک کاسه مواد خشک (آرد، نمک و بیکینگپودر) را با هم مخلوط کرده و داخل مخلوطکن ریخته و با بقیه مواد داخل آن مخلوط میکنیم.
5. مواد را درون کاسهای ریخته، روی آن را با سلفون میپوشانیم و درون یخچال میگذاریم (2 تا 3 ساعت).
6. فر را روشن کرده و دردمای 325 درجه فارنهایت (165 درجه سانتیگراد) قرار میدهیم.
7. مواد را از یخچال درآورده و با یک اسکوپ بستنی یا قاشق، مقداری از مواد را برداشته برکف دست میگذاریم و بین 2 دست کاملا گرد میکنیم (به اندازه توپ پینگپنگ) و درون پودرقند انداخته و میچرخانیم تا پودرقند به تمام نقاط توپ شکلاتی چسبیده شود.
8. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و توپهای شکلاتی را با فاصله درون آن گذاشته و به مدت 8 تا 10 دقیقه درون فر قرار میدهیم.
9. زمانی که توپهای شکلاتی ترک خوردند و شکلات داخلی آنها نمایان شد میتوانید سینی را از فر در بیاورید.