ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد لازم
• 100 گرم بیسکویت پودر شده
• 250 گرم گردوی چرخ کرده
• 6 عدد سفیده تخممرغ
• نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو
• 400 گرم شکر
• 1/3 پیمانه آرد گندم (یا آرد برنج یا آرد ذرت)
• 1/3 قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه
1. گردوی چرخ کرده، سفیده تخم مرغ، شکر، پودر بیسکویت و آرد برنج یا آرد ذرت را در ظرفی با هم مخلوط کنید و آنها را چند بار از چرخ گوشت رد کنید تا حالت کشسانی پیدا کند.
2. سپس آن را درظرفی بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا گرم شود.
3. جوهرلیمو را در یک قاشق چایخوری آب جوش حل کرده، به مایه اضافه می کنیم.
4. ظرف را از روی حرارت بردارید و مقداری سفیده تخم مرغ روی آن بریزید تا سطح آن خشک نشود و مایه خنک شود. سپس وانیل اضافه کنید و هم بزنید.
5. در کف سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید و مایه شیرینی را با استفاده از قیف مخصوص و با رعایت فاصله، روی کاغذ می ریزیم و با حرارت متوسط در فر 250 درجه سانتی گراد به مدت 20- 15 دقیقه حرارت میدهیم تا کاملا بپزد.