ASL1

گوناگون

ASL1

گوناگون

طرز تهیه شیرینی گردویی


شیرینی گردویی


مجموعه : خوراکیهای ( اصل وان )بخش شیرینی و دسر


 این شیرینی ها برای عید عالی‌ هستند + تصاویر


 

مواد لازم

• 100 گرم بیسکویت پودر شده
• 250 گرم گردوی چرخ کرده
• 6 عدد سفیده تخم‌مرغ
• نصف قاشق چای‌خوری جوهر لیمو
• 400 گرم شکر
• 1/3 پیمانه آرد گندم (یا آرد برنج یا آرد ذرت)
• 1/3 قاشق چای‌خوری وانیل

طرز تهیه

1. گردوی چرخ کرده، سفیده تخم مرغ، شکر، پودر بیسکویت و آرد برنج یا آرد ذرت را در ظرفی با هم مخلوط کنید و آن‌ها را چند بار از چرخ گوشت رد کنید تا حالت کشسانی پیدا کند.

2. سپس آن را درظرفی بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا گرم شود.

3. جوهرلیمو را در یک قاشق چایخوری آب جوش حل کرده، به مایه اضافه می کنیم.

4. ظرف را از روی حرارت بردارید و مقداری سفیده تخم مرغ روی آن بریزید تا سطح آن خشک نشود و مایه خنک شود. سپس وانیل اضافه کنید و هم بزنید.

5. در کف سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید و مایه شیرینی را با استفاده از قیف مخصوص و با رعایت فاصله، روی کاغذ می ریزیم و با حرارت متوسط در فر 250 درجه سانتی گراد به مدت 20- 15 دقیقه حرارت می‌دهیم تا کاملا بپزد.






منبع:پرشین وی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.