ASL1

گوناگون

ASL1

گوناگون

چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟---(چغندر)

   چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟

چغندر


نتیجه تصویری برای عکس ازچغندر



   


آیا می‌دانید که هر نوع سبزی روش خاص خود را برای منجمد کردن دارد؟ تقریبا تمام سبزیجات خام را می‌توان در فریزر نگهداری کرد و ارزش غذایی آنها نیز از بین نخواهد رفت
.برای این کار مقدماتی لازم است.

...................................................................


 

چغندر

برای منجمد ساختن چغندر ابتدا آن را بپزید. چغندر را درسته بپزید و سر و ته آن را نگیرید زیرا برش دادن چغندر ، سبب می‌شود رنگ قرمز آن به هنگام پخت ، خارج و مزه آن تغییر کند.

 

چغندر را می‌توان به روش‌های زیر پخت:
در آب جوش و بر روی گاز، در فر و در مایکروفر، برای پختن در آب، آن را می‌توانید در آب جوش بگذارید، طوری که آب روی آن را بپوشاند سپس حدود پنجاه دقیقه آن را روی حرارت قرار دهید. اگر چغندر بزرگ بود این زمان را بیشتر کنید. به منظور پختن در فر، فر را با حرارت 150 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. چغندرها را دانه دانه در کاغذ فویل بپیچید و بنا به نسبت درشتی و ریزی آن از یک تا سه ساعت در فر بگذارید و در طول این مدت یک‌بار آن را پشت و رو کنید. به هنگام استفاده از مایکروفر چغندر را در کاسه‌ای قرار دهید و دو قاشق آب در آن بریزید. مایکروفر را به مدت هشت تا ده دقیقه با قدرت حداکثر روشن کنید. در این مدت یک بار چغندر را پشت و رو کنید. وقتی چغندرها کاملا پخته شد آنها را برش دهید و بگذارید خنک شوند. سپس آنها را دانه‌دانه در کیسه فریزر و یا سلفون بپیچید. نام ماده غذایی و تاریخ شروع انجماد آن را روی بسته‌ها بنویسید و در فریزر قرار دهید. این چغندرها تا سه ماه خواص خود را کاملا حفظ خواهند کرد.



نتیجه تصویری برای عکس ازچغندر



موضوعات مرتبط:

چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟  بروکلی و انواع کلم ها

چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟  هویج

چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟  لوبیا سبز

چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟  فلفل

چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟  اسفناج

چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟  گوجه فرنگی








منبع:بیتوته

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.