ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
*** مجموعه : خوراکیهای ( اصل وان )بخش آشپزی ***
مواد لازم :
حلوای آردگندم | 500 گرم |
مغزگردو | به میزان لازم |
خمیر یوفکا مخصوص باقلوا | به میزان لازم |
روش تهیه :
این کار روشی جدید برای سرو حلواست که علاوه بر طعم خوبی که دارد کار بسیار سریع و سادهای هم هست.
ابتدا
یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و طول آن را روی هم تا میکنیم. یک قاشق
غذاخوری پر، حلوا و مقداری مغزگردو یک طرف آن میگذاریم، دو طرف خمیر را
روی حلوا تا زده و رول میکنیم. رولهای آماده شده را داخل سینی میچینیم و
وقتی همه رولها را پیچیدیم در روغن داغ شناور و سرخ میکنیم. پس از سرخ
کردن رولها را روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته
شود.