ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
*** مجموعه : خانه وخانواده ( اصل وان )بخش مهارتهای خانه داری ***
از آب لبو برای رنگ آمیزی طبیعی در غذا میتوان استفاده کرد.
در فصل زمستان که دسترسی به لبوی تازه است .لبو را پوست کنده و خوب شسته
سپس حلقه حلقه کنید . لبو را بپزید و آب تغلیظ شده ی آنرا در قالب کوچک یخ
ریخته و پس از انجماد در ظرف درب داری در فریزر نگهداری کنید تا چند ماه
قابل استفاده است .
برای تهیه پودر لبو
آن لبو را پس از پوست کندن خوب شسته و با کارد برشهای نازکی به لبو بزنید و
روی بخاری یا توسط دستگاههای میوه خشک کن حرارت داده تا خشک شود سپس آسیاب
و بعد الک کنید و پودر آنرا در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر
زمان که لازم بود مثل زعفران مقداری از آنرا در آب جوش ریخته و یا دم
بیندازید و استفاده کنید .