ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
*** مجموعه : خوراکیهای ( اصل وان )بخش آشپزی ***
مواد لازم خاویار بادمجان :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
بادمجان |
1 عدد |
100 گرم / 17 کالری |
پیاز |
2 عدد |
100 گرم / 5 کالری |
فلفل سیاه |
0.25 قاشق مرباخوری |
100 گرم / 0 کالری |
روغن زیتون |
0.25 قاشق مرباخوری |
100 گرم / 900 کالری |
آب لیموترش |
2 قاشق سوپخوری |
100 گرم / 42 کالری |
جعفری ساطوری شده |
2 قاشق سوپخوری |
100 گرم / 34 کالری |
نمک |
2 قاشق مرباخوری |
100 گرم / 0 کالری |
*. بادنجان را تنور پز کرده پوستش را بیرون آورده آن را با پیاز ساطوری کنید.
*. سپس نمک و فلفل سیاه کوبیده بآن افزوده و روغن زیتون مخلوطش نمائید.
*. عصاره لیمو ترش و جعفری هم بدان افزوده بمصرفش رسانید .
خواص بادمجان :
*. بادمجان متعلق به خانواده سیب زمینی است از زمانهای بسیار قدیم در هند کشت می شده است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . چین از قرن نهم هجری شروع به کشت و زرع آن کرد . تجار انگلیسی این گیاه را در قرن هفدهم میلادی از گینه ودر انگلستان کردند و آنرا بنام کدوی گینه ای مینامیدند.
طرز تهیه خاویار بادمجان,روش تهیه خاویار بادمجان,طرز پخت خاویار بادمجان,آموزش پخت خاویار بادمجان,مواد لازم برای خاویار بادمجان,خاویار بادمجان خوشمزه,انواع دلمه