ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
بادام | ۲ لیوان |
پودر قند | ۲ لیوان |
گلاب | ۸ الی ۱۰ قاشق |
شکر | به میزان لازم |
خلال پسته | به میزان لازم |
تخم خرفه | به میزان لازم |
طرز تهیه:
بادام
را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس
کنید .سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید و مایه را با دست مالش دهید و از
آن گلوله هایی به اندازه فندق بر دارید و مانند تصویر شکل دهید و در شکر و
تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید.