ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
کرم فندق دسری خوش طعم و خوشمزه
آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 10 دقیقه
فندق بو داده و خرد شده | 60 گرم |
شکر | 30 گرم |
وانیل | 1/4 قاشق چای خوری |
نمک | 1/8 قاشق چای خوری |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
خامه قنادی زده شده | 160 گرم |
شیر جوش | 1 پیمانه |
پودر ژلاتین | 3 قاشق چای خوری |
آب سرد | 1/3 پیمانه |
مرحله باز کردن ژلاتین:
پودر
ژلاتین و شکر را با هم مخلوط کرده و سپس آب سرد را اضافه کرده و پس از 2
دقیقه روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین در آب حل و شفاف شود.
طرز تهیه کرم فندق:
زرده تخم مرغ و نمک و وانیل و شکر را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
شیر جوش را اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا تخم مرغ سفت نشود.
ژلاتین باز شده را اضافه کرده ، سپس به مدت 2 دقیقه روی حرارت مستقیم قرار می دهیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا ته نگیرد.
بعد از این مدت از روی حرارت برداشته و مرتب هم می زنیم تا کمی از حرارت مایع کم شود
سپس فندق و خامه را اضافه کرده و داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت 3 ساعت داخل یخچال می گذاریم.