ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
کیک بهارنارنج و پرتقال کیک فصل بهار
بهار که میآید بوی بهارنارنج همه را
سرمست میکند، البته این سرمستی میتواند ادامه دار باشد؛ اگر شما از عرق
این گل خوشبو در نوشیدنیها و حتی دسرهای فصلتان هم استفاده کنید.
مواد لازم کیک بهارنارنج و پرتقال:
آرد | 150 گرم |
شکر | 150 گرم |
بیکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
آب پرتقال | 1 پیمانه |
پوست پرتقال رنده شده | 2 قاشق چایخوری |
پوست لیمو رنده شده | 1 قاشق چایخوری |
عرق بهارنارنج | 4 /1 پیمانه |
وانیل | 2 /1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 6 عدد |
کره | 100 گرم |
طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال :
تخممرغ
ها را بشکنید، زرده و سفیده آنها را جدا کنید و هر کدام را در کاسه ای
بریزید. به کاسه زردهها شکر اضافه کنید و مخلوط را با همزن بزنید تا کرم
رنگ و کشدار شود.
حالا وانیل و بیکینگ پودر را به زردهها افزوده و
هم بزنید. در آخر کره را حرارت دهید تا آب شود، سپس به زردهها اضافه کرده
و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
سفیده را هم با همزن برقی هم
بزنید تا خوب پف کند. وقتی سفیدهها خوب پفدار و سفیدرنگ شدند مخلوط زرده
را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
حالا نوبت اضافه کردن
مایعات است. آنها را که به مواد کیک اضافه کردید، پوست لیمو و پرتقال رنده
شده را هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. فر را با درجه 175 درجه
سانتیگراد گرم کنید، سپس آرد را کمکم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک
مخلوط کنید.
قالب را چرب کرده و کمی آرد به ته و دیوارهها
بپاشید.که کیک به قالب نچسبد مایه کیک را در قالب ریخته و در فر بگذارید.
بعد از نیم ساعت تا 45 دقیقه که کیک پخت و رویه آن طلایی رنگ شد، قالب را
بیرون آورید تا از حرارت بیفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو
کنید.